Salut
 
Felicitare!
 
„Niciodată nu Te uităm!” – publică website-ul în limba română şi în maghiară deopotrivă, referând-se că vom păstra mereu amintirea lui Marian. Vom păstra pentru că am promis şi pentru că e important pentru noi.
 
Veszprém Kézilabda Fan Club (Fan Site-ul Veszprém Handbal) după incidentul regretabil a hotărât, că va comemora în mod demn amintirea lui Marian: nu doar în cuvinte, ci în primul rând în fapte. Primul pas al acesteia a fost defilarea după moartea lui Marian, unde mii de oameni din Veszprém s-au alăturat la cotregiul tăcut, dar puternic, care a traversat oraşul.
 
Mai târziu din bunăvoinţa lui Gábor Mihály şi din donaţia multor persoane particulare s-a făcut un Monument despre jucătorul nostru, care a fost expus în piaţa din faţa Arenei Veszprém, şi în jurul căruia în continuu sunt puse coroane şi candele.
 
În cele din urmă am ales o alte formă a comemorării, când am decis pornirea site-ului, care ajunge la mai mulţi oameni şi totodată dă posibilitate reprezentanţelor lumii handbaliste să-şi expună ideile, gândurile. Am vrut să dăm posibilitate pentru prieteni, parteneri de joc, antrenori să reamintească şi să împărtăşească cu toată lumea impresiile lor legate de Marian, întărind mai departe memoria lui.
 
Site-ul urmăreşte etapele de viaţă cele mai importante ale lui Marian, cu texte şi cu galerie de poze deopotrivă. Articolele şi videourile despre el au primit loc pe site asemenea şi va fi posibil şi pentru aprinderea unei lumânări.
 
În felul acesta dorim să mulţumim pentru ajutorul dat de către colaboratori, la înfiinţarea site-ului, şi în continuare vrem să mulţumim celor care au pus la dispoziţia noastră fotografii, videouri şi articole.
Le mulţumim celor, care au trimis articole în limbi străine, dând posibilitate pentru crearea site-ului în limba engleză şi română.
 
Nu în ultimul rând vrem să informăm jucătorii, că şi în continuare există posibilitate penrtu publicarea articolelor în legătură cu Marian. (Adresa de e-mail:<a href="http://www.replikaorak.com">replika órák</a> mariancozma@mariancozma.com).
 
 
Site-ul se înnoieşte continuu
 
Veszprém Kézilabda Fan Club
 
 
 
 
 
facebuc.jpg
 
Magyar English Veszprém Kézilabda Fan Club MKB Veszprém KFC INweb Informatika